Rolluiken

Rolluiken zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding en zorgen voor enorme stabiliteit. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik.

Kwaliteit
Doordat onze leverancier, Rainbow, de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op Rainbow rolluiken geen invloed hebben.

Vormgeving
Rainbow rolluiken zijn in diverse kleuren en alle maten leverbaar. Hierdoor wordt U de mogelijkheid geboden Uw keuze aan te passen aan Uw persoonlijke smaak en aan de architectuur van uw woning.

Bediening
Kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor grotere rolluiken en het meeste comfort kiest u voor een elektrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening. Wij adviseren u daar graag in!

Isolatie
Rainbow verwerkt isolerende materialen in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos uit en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.

Stevigheid en inbraakpreventiee
Rainbow vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan Rainbow kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als Uw huis is uitgerust met Rainbow rolluiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *