Hollandsche vloeren


Open de roomdesigner

De Hollandsche vloeren, ook wel de duoplankvloer of combiplankvloer genoemd, is een samengestelde houten vloer welke bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van berkenmultiplex. Dit vormt samen een uiterst stabiel product waarbij ‘werken’ nagenoeg uitgesloten is.

De Hollandsche vloeren zijn geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan eiken vloeren in brede kamers en huizen die zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Wil je wel de uitstraling van een massieve vloer maar niet de nadelen? Dan is de brede collectie van de Hollandsche vloeren een logische keuze!

Hollandsche vloer

In onze showroom kunnen wij u de gehele collectie van de Hollandsche vloeren tonen. er zijn mooie brede planken beschikbaar maar ook diverse stoere visgraat vloeren.

Wij Hollanders houden van gezelligheid. De ‘Hollandsche’  manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de ‘Hollandsche’ gezelligheid kunt ervaren. Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend.

Voordelen meerlaags vloeren:

• Veel houtsoorten mogelijk
• Zwevend en vast verlijmd te plaatsen
• Lange levensduur
• Afwerking naar keuze
• Werkt nauwelijks / zeer stabiel door de opbouw
• Geschikt voor plaatsen in grote ruimtes
• Geen spijkergaatjes

Ook qua afwerking heeft de Hollandsche vloeren collectie alles in huis bijvoorbeeld de Alkmaar een echte rustieke white wash vloer of de Roden een stoere gerookte vloer met de Hollandsche vloeren collectie kan je alle kanten op.

Komt u langs in de showroom? Ons team is u graag van dienst onder het genot van koffie of thee!

Hollandsche vloer