Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Keuze te over! Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en verschijningsvormen. Naast de bekende rollen Marmoleum, zijn er bijvoorbeeld ook Marmoleum tegels.
Nu ook nieuw in het assortiment Marmoleum modular geen banen maar stroken waardoor je een eindeloos aanbod krijgt in patronen en kleuren!

 

1-modular-shade-std-a4

 

 

 

 

 

 

Decoratief
Een Marmoleum vloer biedt volop decoratieve mogelijkheden. Omdat het verkrijgbaar is in vele varianten en stijlen geeft het uw huis een persoonlijke tint! Daarbij is het snijdbaar in alle mogelijk vormen en is er speciaal Marmoleum lasdraad beschikbaar. Met Marmoleum is dus altijd een persoonlijk ontwerp mogelijk.

Stofvrij wonen

De gezondheid van astmapatiënten met een huisstofmijt allergie wordt bevorderd als hun huis stofvrij is. De vloer is hierbij een belangrijke factor omdat zich daar veel stof kan ophopen. Marmoleum is in deze gevallen een uitkomst omdat het makkelijk stofvrij te houden is.

 

 

 

 

 

 

 

In onze showroom kunnen wij u alle soorten en verschillende marmoleum tonen. Wij kunnen u de voor- en nadelen uitleggen van de verschillende marmoleum vloeren. Komt u langs in de showroom? Ons team is u graag van dienst onder het genot van koffie of thee!

Voor inspiratie zie onderstaande floorplanner van Forbo

Forbo