PVC vloer

Wij als de Jager Vloer & Interieur hebben schitterende pvc en click pvc vloeren in ons assortiment. Deze hebben wij in diverse collecties en motieven.

M-Flor parva

Voordelen van PVC vloeren zijn dat de vloeren onderhoudsvriendelijk zijn, super geschikt zijn met vloerverwarming en een representatief uiterlijk geven aan Uw woning/pand.

PVC vloeren zijn te verkrijgen in stroken, tegels en tevens is het ook mogelijk om er patronen mee te maken zoals een traditionele visgraat. Met de verschillende plank formaten kunt u alle kanten op zo zijn er tegenwoordig extra brede planken maar ook planken van 2 meter lang.

Indien u voor een hout-look wilt gaan wat er net zo natuurlijk uitziet als hout en net zo mat is als een geoliede vloer, hebben wij een mooie collectie van Quickstep voor u.

geef elke ruimte
het juiste karakter

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan?
Het geheim van de Therdex pvc vloeren.

Nieuw in ons assortiment is de collectie van Tarkett wat zeker interessant is als u eens wat anders wilt dan een traditionele rechte plank.

Met de nieuwe modulaire vinyltegelcollectie iD Mixonomi en Floor is the new playground van Tarkett is er een complete collectie voor zowel particulier als bedrijfsmatig. Maak je vloerontwerpen op maat met het interieureffect dat jij wilt. Hoe? Door kleuren en vormen te combineren en samen te voegen.  De tegels zijn verkrijgbaar in 7 grafische vormen, geïnspireerd op de iconische hexagon. Alle vormen kunnen met elkaar worden gecombineerd om zo unieke patronen te ontwerpen

In onze showroom kunnen wij u alle soorten en verschillende pvc vloeren tonen. Wij kunnen u de voor- en nadelen uitleggen van de verschillende pvc vloeren. Komt u langs in de showroom? Ons team is u graag van dienst onder het genot van koffie of thee!

Voor inspiratie kijkt u ook eens op onderstaande floorplanners 

Therdex vloerplanner

Tarkett ID 

Wij leveren PVC vloeren van onder ander de volgende merken:

– Quickstep ( master installer )            – M-Flor            – Tarkett     – Ambiant pvc
– Beautifloor     – Leoxx                              – Therdex         – Forbo