PVC vloer

pvc-vloer-delangestreekWij hebben ook schitterende pvc en click pvc vloeren in ons assortiment. Deze hebben wij in diverse collecties en motieven.

Voordelen van PVC vloeren zijn dat de vloeren onderhoudsvriendelijk zijn, super geschikt zijn met vloerverwarming en een representatief uiterlijk geven aan Uw pand.

 

PVC vloeren zijn te verkrijgen in stroken, tegels en tevens is het ook mogelijk om er patronen mee te maken zoals een traditionele visgraat. Met de verschillende plank formaten kunt u alle kanten op zo zijn er tegenwoordig extra brede planken maar ook planken van 2 meter lang.

Indien u voor een hout-look wilt gaan wat er net zo natuurlijk uitziet als hout en net zo mat is als een geoliede vloer, hebben wij een mooie collectie van Quickstep voor u.

Nieuw in ons assortiment is de collectie van Tarkett wat zeker interessant is als u eens wat anders wilt dan een traditionele rechte plank.

 

 

 

Met de nieuwe modulaire vinyltegelcollectie iD Mixonomi en Floor is the new playground van Tarkett is er een complete collectie voor zowel particulier als bedrijfsmatig. Maak je vloerontwerpen op maat met het interieureffect dat jij wilt. Hoe? Door kleuren en vormen te combineren en samen te voegen.  De tegels zijn verkrijgbaar in 7 grafische vormen, geïnspireerd op de iconische hexagon. Alle vormen kunnen met elkaar worden gecombineerd om zo unieke patronen te ontwerpen

 

In onze showroom kunnen wij u alle soorten en verschillende pvc vloeren tonen. Wij kunnen u de voor- en nadelen uitleggen van de verschillende pvc vloeren. Komt u langs in de showroom? Ons team is u graag van dienst onder het genot van koffie of thee!

 

 

 

 

Voor inspiratie kijkt u ook eens op onderstaande floorplanners 

Tarkett ID

Mflor floorplanner

Wij leveren PVC vloeren van onder ander de volgende merken:

– Quickstep ( master installer )            – M-Flor            – Tarkett
– Beautifloor     – Leoxx                              – Therdex         – Forbo

Afbeeldingsresultaat voor Mflor parva plus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *