Bauwerk parkett


5156-Bauwerk-Logo-2012-neu

 

 

 

Bauwerk Parkett & JJJ de Jager wonen & Interieurprojecten

Een Bauwerk parkett vloer het fundament van uw droominterieur

Wat u ook doet met meubels en woonaccessoires, de vloer bepaalt grotendeels de sfeer en uitstraling van ieder interieur. Uw parket vloer is daar letterlijk het fundament van. Daarom zoekt u een Bauwerk vloer die volledig past bij uw persoonlijke smaak, en waarop u uw interieur geheel volgens uw eigen wensen kunt inrichten.

Als JJJ de Jager wonen & Interieurprojecten kunnen wij u met een Bauwerk vloer keuze bieden uit meer dan 400 verschillende kleuren, afwerkingen en maten. Want sinds kort behoren wij, samen met enkele andere parket speciaalzaken, tot het exclusieve dealernetwerk voor Nederland. Bauwerk biedt een assortiment écht houten parketvloeren, dat zijn weerga niet kent. Vloeren van topkwaliteit in verschillende prijssegmenten. Bovendien zijn de vloeren al in de fabriek gelakt of geolied, zodat deze snel en zonder vervelende geurtjes kunnen worden geïnstalleerd. Als parketspecialist kunnen wij alle Bauwerk vloeren voor uw installeren op vloerverwarming én in appartementen volgens de daarvoor geldende geluidsnormen. Niets staat de weldadige warmte van echt hout onder uw voeten meer in de weg!

Met Bauwerk parkett kiest uw voor de betrouwbaarheid van een Zwitsers topmerk, dat al ruim 80 jaar parketvloeren – en niets anders – maakt. De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van Bauwerk Parket ziet u ook terug omdat dit wereldwijd ligt in talloze musea, kantoren, luxe winkels en overheidsgebouwen. Dankzij de slijt- en krasvaste afwerklaag (B-protect) is uw Bauwerk-vloer gemakkelijk te onderhouden. De fabrikant geeft tien jaar garantie op verborgen gebreken.

Voordelen B-Protect afwerking Bauwerk

The advantages of the new B-Protect® finish

Bauwerk B-Protect - Natural Look

Natural Look
› You can hardly tell the difference
between B-Protect® and natural, untreated wood
› Very matt look

Bauwerk B-Protect - Best Protection

Best Protection
› B-Protect® protects against dirt
› The pores are closed making it resistant to stains
› Scratches are less visible
› Healthy living: water-based and solvent-free

Bauwerk B-Protect - Easy Care

Easy Care
› No regular care required
› Easy to clean

Bezoek ook eens de Bauwerk parkett navigator voor meer inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak met onze Bauwerk adviseur.

Bauwerk-parkett navigator             

       

 

mike show

One Reply to “Bauwerk parkett”

  1. In 2016 een waterschade gehad en Firma de Jager heeft ons samen met een 3e partij van A tot Z ontzorgd.

    Wij zijn toen voor een Bauwerk Casapark B-Protect gegaan wat een geweldige vloer de verkoper gaf al aan dat de vloer nagenoeg onderhoudsvrij is maar dit overtreft echt al onze verwachtingen.

    Zowel het hele team van de Jager als Bauwerk super bedankt wij genieten elke dag weer van onze mooie vloer.

    Gr Overdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *